کنترل ریزشبکه DCدر حضور منابع تولید پراکنده در حالت جزیره ای

چکيده

ریزشبکه (MG) مفهومی برآمده از تجمیع منابع تولید پراکنده مانند پیل­های سوختی و ذخیره سازها است. کنترل افتی روشی برای تقسیم توان بین منابع و ذخیره سازها در یک ریزشبکه است. در روش کنترل افتی متداول با در نظر گرفتن مقاومت خطوط تنها می­توان به یکی از دو خواسته­ی کمترین افت ولتاژ و تقسیم بار دقیق دست یافت. در این پایان نامه یک روش کنترل افتی تطبیقیِ noncentralized بر مبنای ارتباط باند کوتاه بین منابع در ریزشبکه dc (DC-MG) پیشنهاد شده است و به گونه ایست که عواملی مانند مقاومت خطوط، ظرفیت متفاوت DGها و وجود بارهای محلی در روش کنترل و عملکرد آن تاثیری ندارد. تمام محاسبات و عملیات کنترل به صورت محلی انجام می­شود و ارتباط باند کوتاه تنها برای تبادل اطلاعات جریان مورد استفاده قرار می­گیرد در نتیجه قابلیت اطمینان بالایی فراهم می­شود. شبیه سازی ها و نتایج عملی نشان می­دهند که با استفاده از روش کنترلی پیشنهادی، اثرات بار توان ثابت و انحراف ولتاژ کاهش یافته و دقت توزیع بار و بازده سیستم افزایش می­یابد.

واژه‌هاي كليدي: کنترل توزیع شده، ریزشبکه dc، ارتباط باند کوتاه، تولید پراکنده، load sharing

دانشجو: پدرام قلعه باني

دسته بندی : ليست پايان نامه هاي كارشناسي ارشد , بازدید:304 , تاریخ انتشار : 1399/09/21